Асен  Гагаузов: Този мандат е един от най-успешните, а Кольо Милев -  един от най-работливите хора, които познавам

Окт 10, 2015 СЛИВЕН Новини Избори 0 2098

Кандидати на левицата се срещнаха с жителите на Малко Чочовени

„Между 2005 и 2009 г. бяха най-силните години за България. И точно в този период в Сливен бяха направени най-много глупости. Повече от 100 милиона лева изгуби тогава общината. За 4 години, откакто Кольо Милев е кмет, пропуснатото беше наваксано и оправено  – и инфраструктурата, и благоустрояването в централна градска част”. Това каза областният председател на БСП в Сливен Асен Гагаузов на срещата с жителите на село Малко Чочовени с кандидата за кмет Кольо Милев и кандидат-общинските съветници Атанас Делибалтов, Мариета Петкова, Сиво Сивов, Десислава Генова и Ангел Кръстев. „Този мандат е един от най-успешните, които аз съм наблюдавал, а сегашният кмет - един от най-работливите хора, които познавам”, категоричен бе областният председател на БСП в Сливен. 

Хората в селото са доволни от настоящия кметски наместник и кандидат за кмет Михаил Георгиев. Асфалтирани са улици, има детска площадка, нов заслон, ремонтиран военен паметник. Хората поискаха розариум от кмета и да продължи да се грижи за селото.  
До дни държавната приемателна комисия приема водния цикъл на Сливен. „Радвам се, че успяхме да се справим успешно с проекта, въпреки фалстарта от предишния мандат. Общото ми чувство е за добре свършена работа, защото нямаме провален проект. Имаме много работа в селата от общината, но е факт, че този мандат в тях влязоха асфалтиращи машини, което не се беше случвало досега“, каза кандидатът за кмет на Сливен инж. Кольо Милев. Извън европейските програми със собствени средства  общината асфалтира около 40 километра улици в общината.  
Кольо Милев се срещна и с жителите на кв. “Стоян Заимов”, които му поставиха задачи за допълнително осветление в квартала през новия мандат.